Politica de Confidenţialitate

www.invitatii-electronice.ro se obligă să respecte confidențialitatea informațiilor primite în Comandă. Vor fi postate în mediul online doar invitațiile pentru care se oferă acordul scris al Cumpărătorului. Acest acord este solicitat în formularul de comandă.

Informații privind siguranța datelor clienților (GDPR):

 www.invitatii-electronice.ro nu prelucrează date cu caracter personal pe scară largă și nici date din categoria celor sensibile. Datele cu caracter personal solicitate sunt necesare strict pentru a personaliza Produsul comandat și pentru a-l transmite către Cumpărător.

Cumpărătorul nu poate finaliza o comandă fără a-și exprima acordul sau dezacordul postării Produsului (a invitației electronice) în mediul online. Vor fi postate în mediul online (Site, facebook, instagram, pinterest etc.) doar Produsele (invitațiile personalizate) pentru care se primește acordul în scris al Cumpărătorului.

Datele personale nu sunt transferate către nicio terță persoană/entitate juridică.

 

Produsele și Serviciile (modelele de invitații și textele) aflate pe Site-ul www.invitatii-electronice.ro sunt protejate prin legea privind drepturile de autor. Utilizarea de imagini sau texte de pe Site-ul www.invitatii-electronice.ro va putea fi posibilă doar cu acordul scris al administratorului: Moldoveanu Sorina-Iuliana Persoană Fizică Autorizată.